Krádež náradia z novostavby bytovky.Vlámanie sa do starej kotolne a varne soli.

19.11.2010 Celý región

Krádež náradia z novostavby bytovky: Na policajnú linku včera oznámil 31 ročný Košičan krádež náradia a prístrojov z novostavby bytovky v obci Lemešany okres Prešov.
Doposiaľ neznámy páchateľ zo stredy (17.11.2010) na štvrtok (18.11.2010) nezisteným predmetom vnikol do objektu bytovky, pričom vylomil petlicu so zámkom na dverách do skladu, odkiaľ ukradol elektrický miešač, 2 ks vodováh, plechový fúrik, halogénové svetlo, 2 ks gumených kladív, ručnú pílu a rôzne iné veci. Pre jednu z košických firiem vznikla škoda v celkovej výške 520, -€. Policajti z Drienova začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.

Vlámanie sa do starej kotolne a varne soli:
Na policajnú linku včera oznámil 38 ročný muž z Prešova vlámanie do starej kotolne a varne soli v bývalých Solivaroch. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 27.10.2010 do 1.11.2010 na Ul. Košickej v Prešove sa vlámal do budovy starej kotolne a varne soli v oplotenom areály, pričom nezisteným spôsobom prekonal oplotenie a vnikol na pozemok. Následne na to vnikol cez rozbité okno do priestorov regulačnej stanice plynu, odkiaľ prešiel do starej kotolne a ukradol nápájacie vodiče meracích prístrojov, telefónne káble, vodiče na meranie a reguláciu, vysokotlakové hadice a rôzne iné veci. Pre jednu z bratislavských spoločnosti vznikla škoda v celkovej výške 200, -€. Prešovskí policajti začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.
 

Vyberte región